Въздушна тревога и удари в Киев тази сутрин. Българската делегация

...
Въздушна тревога и удари в Киев тази сутрин. Българската делегация
Коментари Харесай

Българската делегация в Киев попадна под обстрел, депутатите са в бомбоубежище!

Въздушна паника и удари в Киев тази заран. Българската делегация отпред с ръководителя на Народното събрание Росен Желязков е в бомбоубежище.

Системите за противовъздушна защита на Украйна участваха в отразяването на съветска ракетна офанзива против украинската столица, заяви кметът на Киев Виталий Кличко.

Украинските военновъздушните сили предизвестиха в Телеграм за заплаха от съветски ракетни удари.

Русия нанесе през днешния ден в пиковите утринни часове ракетни удари по Киев и други украински градове, оповестиха военновъздушните сили на Украйна, представени от Ройтерс.

В столицата се чуха няколко гърмежа, когато системите за противовъздушна защита бяха включени за отбиване на офанзивата.

Силните гърмежи в Киев бяха малко преди 7 сутринта, оповестиха очевидци пред Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви в приложението " Телеграм ", че системите за Противовъздушна отбрана са били задействани. За момента не е ясно дали има жертви или вреди.

Около 6 часа сутринта в цяла Украйна беше оповестена паника за заплаха от въздушна офанзива. Военновъздушни сили на Украйна предизвестиха в " Телеграм " за риск от съветски ракетни удари.

Олег Синегубов, губернатор на североизточната Харковска област в Украйна, сподели, че съветските ракети са блъснали инфраструктурни обекти в град Харков.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР