Въздушна тревога е обявена в 4 области, както и в

...
Въздушна тревога е обявена в 4 области, както и в
Коментари Харесай

Въздушна тревога е обявена в Киев и 4 области в Украйна

Въздушна паника е оповестена в 4 области, както и в столицата Киев.

Системите за противовъздушна защита работят. Към момента няма информация за потърпевши или нанесени вреди. Украински медии припомнят, че през вчерашния ден над Украйна са свалени 37 дрона, изстреляни от съветска страна.

Според обява в Уол Стрийт Джърнъл, Киев готви огромна офанзива с безпилотни апарати над Москва, и задачата на ударите в съветската столица от последните дни е била да види степента на подготовка на съветската страна. Президентът Володимир Зеленски беседва с украинския дипломатически корпус.

Сега задачата е да се обезпечи всичко за фронта, а офанзивите на Русия против пристанищна инфраструктура и зърнени силози демонстрира че Москва желае световна продоволствена рецесия, сподели Зеленски в обичайното си послание.

" За Русия това е борба освен против нашата независимост и нашата страна. Москва води борба за световна злополука - тези ненормални хора желаят срив на международния пазар за храни - имат потребност от ценова рецесия, проблеми с доставките. Някой в Москва мисли, че може да направи пари от това, мисли, че може да го изтъргува... Това са доста, доста рискови очаквания.... Сега нашите дипломати имат нова задача - да набират военна техника за Украйна - съоръжение, артилерия, снаряди. Да усилват подготвителните задачи за нашите военни. Да обезпечат Ф-16 и ракети с огромен обхват за Украйна ", сподели Володимир Зеленски, президент на Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР