Въздушна пушка, с която е стреляно е собственост на дядото

...
Въздушна пушка, с която е стреляно е собственост на дядото
Коментари Харесай

Непосиуем ужас във Враца: Гръмнаха дете на 18 месеца в главата!

Въздушна пушка, с която е стреляно е благосъстоятелност на дядото на момчето. След случилото незабавно е бил подаден сигнал на тел. 112. Пострадалото дете е било превозено незабавно във врачанската болница. Там медиците бързо открили, че раната е несъвместима с живота му и са поискали незабавна помощ от София.

Следобед боен хеликоптер кацна в двора на МБАЛ „ Христо Ботев “, с цел да транспортира потърпевшото дете в болница „ Пирогов “, където стартира незабавна битка за живота му. От най-голямато незабавно заведение в страната показаха, че мултидисиплинарен екип е направил настояща оценка на положението на детето и поставя всички нужни старания в битката за живота му.

Преди кацането на хеликоптера врачанската полиция отдели огромен периметър в зоната за кацане. Причината е в множеството събрали се любопитни хора, описват локалните медии.

Стана ясно, че потърпевшото дете е първа рожба за фамилията от село Галатин. Родителите му са на по 20 години и били на посетители на свои близки точно в кв. „ Кулата “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Още вести четете в: България, Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР