Въздействаща история и урок по човечност - така потребители на

...
Въздействаща история и урок по човечност - така потребители на
Коментари Харесай

Куче има проблеми със задните крака, но стопанинът му не се отказва от него ВИДЕО

Въздействаща история и урок по човещина - по този начин консуматори на Фейсбук разказват описа на Катрин Костова, който тя разгласява в обществената мрежа.

В обявата си младата жена споделя, че възрастен мъж всеки ден разхожда кучето си, което има проблем със задните крайници, в Борисовата градина в София.

" Това, което ми направи усещане е, че кучето не може да върви със задните си лапи, само че индивидът не го е изхвърлил, както множеството биха създали, а в противен случай - направил е всичко допустимо, с цел да може кучето да има естествен живот ", пише Катрин Костова.

Катрин отбелязва, че възрастният мъж разхожда кучето, употребявайки колан, който обгръща цялото тяло. 

" Чрез този колан, който обгръща цялото му тяло, той може да носи задната част на тялото му, което демонстрира какъв брой доста този мъж обича кучето! ", добавя тя.

Публикацията на Костова събра забележителен брой лайкове. В секцията за коментари Ани Тасева написа, че тя също е срещала въпросния мъж и неговото куче.

" И аз го срещам по " Сан Стефано " или в подлеза на " Орлов мост ". Очите ми се пълнят със сълзи на признателност към този човек, за грижите към обичаното куче! Така се прави, а не се захвърля на някое пусто място! Блягодаря ти, човеко, благодаря! ", написа Тасева.

Запознати настояват, че кучето се споделя Марли - разказват го като извънредно правдиво и мъдро. Анна Ботева споделя, че четириногото е много възрастно - това евентуално е и повода то да има проблем с краката.

" Моля, идващия път, в случай че го видите, в случай че споделите пред него, че сте ни разказали това - поздравете го. От цялата си душа апелирам да предадете хиляди поздравления, признателност и положителни пожелания от мен. От мен и уповавам се от всички тук ", разяснява Велислава Андреева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР