Въз основа на обратна връзка от служители, класация на ceoworld

...
Въз основа на обратна връзка от служители, класация на ceoworld
Коментари Харесай

Десетте градове с най-добър баланс между работа и личен живот в света

Въз основа на противоположна връзка от чиновници, ранглиста на ceoworld за 2023 година разкри града, който предлага най-хубавия баланс сред професионалния и персоналния живот, като Лондон е приет за най-хубавия вид.

Постигането на баланс сред професионалния и персоналния живот е от решаващо значение за хората, които желаят да водят пълностоен живот. Това включва намиране на верния баланс сред времето и силата, изразходвани за професионални отговорности и персонални действия, като превозване на време със фамилията, гонене на занимания и присъединяване в обществени действия. Постигането на верния баланс е от значително значение за поддържането на положително психическо и физическо здраве, защото оказва помощ за понижаване на напрежението и попречване на прегаряне, писа pixotab.com.

Лондон заема първото място в класацията на CEO World за 2023 година. Столицата на Англия предлага неповторим баланс сред интензивната работна среда и качеството на живот. Със своите високи приходи и безчет благоприятни условия за кариера, Лондон дава непоклатимост и професионален напредък. Но градът също по този начин приветства културното многообразие, богатите музеи, и историческите забележителности, които подкрепят богатият персонален живот на жителите.

Париж е втори в класацията, излъчва великолепие и вдъхновяваща хубост. Градът на любовта предлага прелестни благоприятни условия за кариера, изключително в областта на изкуствата и модата. Съчетавайки работата с разходки из градините и визити на исторически места, Париж поддържа салдото сред професионалния и персоналния живот.

Ню Йорк е третият град в листата. Символ на безкрайни благоприятни условия и динамичен метод на живот. В мегаполиса, където бизнесът в никакъв случай не спи, хората намират метод да интегрират работните отговорности с присъщата сила на града. Ню Йорк дава необятна гама от културни и гурме преживявания, които се съчетават идеално с професионалния живот.

Тези три града са изключителни по собствен личен метод и дават идеални благоприятни условия за реализиране на баланс сред кариерата и персоналния живот, като разрешават на хората да се любуват на преимуществата както на професионалния, по този начин и на персоналния аспект на живота си.

Десетката се добавя от: Токио, Сингапур, Дубай, Сан Франциско, Барселона, Амстердам и Сеул.

Класацията на CEO World за 2023 година подрежда 100 града из целия свят като 100 е най-голям резултат. Нито един град не събира максимума.

Проучването прави оценка градовете въз основа на техния триумф в насърчаването на салдото сред професионалния и персоналния живот на своите жители посредством сравняване на данни за интензивността на работата, институционалната поддръжка, законодателството и изискванията за живеене. Резултатите акцентират градове, които могат да бъдат оценени за поощряване на здравословен баланс сред професионалния и персоналния живот за своите жители посредством градивни обществени политики и градска инфраструктура, както директно, по този начин и непряко.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР