Въз основа на нашите силни отношения на доверие, ние се

...
Въз основа на нашите силни отношения на доверие, ние се
Коментари Харесай

Япония и АСЕАН укрепват връзките си на срещата на върха, фокусирана върху сигурността на фона на напрежението в Китай

„ Въз основа на нашите мощни връзки на доверие, ние се надяваме, че Япония и АСЕАН ще обединят мощните си страни и ще намерят решения в ерата на сложни рецесии които са сложни за разрешаване от която и да е страна “, сподели министър-председателят Фумио Кишида в тирада в събота вечер в Държавната къща за посетители в Токио.

„ Докато сътворяваме взаимно и надграждаме върху по-силни и по-жизнени стопански системи и общества, ние ще можем по-добре да осигурим свободен и отворен интернационален ред, учреден на върховенството на закона “, добави той.

Кишида предложи подсилване на връзките сред Япония и АСЕАН в региона на сигурността, както и в бизнеса, вложения, климат, технологии и продан на хора. Кишида и тазгодишният ръководител на АСЕАН, индонезийският президент Джоко Видодо, са подготвени да разгласят взаимна визия в неделя след няколко сесии.

В събота, в коридорите на На срещата на върха на 16-18 декември Кишида организира поредност от двустранни диалози, до момента в който Япония се стреми да ускори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР