Въз основа на многобройни проучвания учени са съставили списък с

...
Въз основа на многобройни проучвания учени са съставили списък с
Коментари Харесай

Хранителни продукти, предизвикващи безплодие

Въз основа на многочислени изследвания учени са съставили лист с храни, които би трябвало да се понижат или да се преустановят, с цел да се усъвършенства мъжката и женската плодовитост и да се усили вероятността за раждане на деца.

 

Ето кои са тези храни, тазкрива израелският „ Dunya Al Watan “.

 
Червено и модифицирано месо
Изследванията демонстрират, че високата консумация на алено и модифицирано месо като говеждо, хотдог и салами предизвиква .

Установено е, че мъжете, които избират модифицираното месо, имат по-ниско качество, количество и пъргавина на сперматозоидите спрямо представителите на мощния пол, които употребяват риба да вземем за пример.

Червените и модифицираните меса са с високо наличие на ненаситени и наситени мазнини, които предизвикват дисфункция на половите органи.

 

 

 Добави изложение

 
Тестени произведения
Тестените произведения като торти и закуски, изключително пържените или съдържащите маргарин, могат да съдържат високи равнища на ненаситени и наситени мазнини.

Медицински проучвания демонстрират, че при дамите, които обичат печени тестени произведения, съдържащи въглехидрати, рискът от нарушавания на овулацията и се усилва със 73%.

 
Захарни питиета
В едно изследване, обхванало 3828 дами на възраст от 21 до 45 години, които възнамеряват бременност, и 1045 техни сътрудници мъже, е оценено въздействието на потреблението на захарни питиета върху плодовитостта в продължение на 12 менструални цикъла.

Изследователите открили, че мъжете и дамите, които постоянно консумирали сладки питиета (поне седем питиета седмично), имали доста по-ниски равнища на плодовитост.

Проучването, извършено от катедрата по епидемиология на Факултета по публично здраве към Бостънския университет, открило също по този начин, че честата консумация на сладки питиета е обвързвана с понижаване на общия брой на зрелите и оплодени яйцеклетки.

 

 Добави изложение

 
Някои млечни артикули
Докато нискомаслените артикули подкрепят здравето на гениталиите при мъжете, мазните млечни артикули имат противоположен резултат.

Високата консумация на млечни артикули, като сирене и пълномаслено мляко, се свързва с намалено качество на спермата при мъжете.

Много изследвания удостоверяват, че положителната храна е " лек за безплодието ", тъй че двойките би трябвало да съблюдават здравословен хранителен режим без избрани храни, в случай че мислят да имат деца. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР