Въярени протестиращи в Университета на Мемфис прекъснаха събитие Turning Point

...
Въярени протестиращи в Университета на Мемфис прекъснаха събитие Turning Point
Коментари Харесай

Протестиращи прекъснаха събитието на Kyle Rittenhouse TPUSA в Университета на Мемфис: `Няма справедливост, няма мир`

Въярени протестиращи в Университета на Мемфис прекъснаха събитие Turning Point USA (TPUSA), включващо Кайл Ритънхаус на Сряда вечерта.

Главата на колежа на TPUSA в университета предложения Ритънхаус да приказва за Втората корекция и самоотбраната, само че събитието прерасна в безпорядък, когато някои студенти прекъснаха елементи от въпросите и отговорите на Ритънхаус и ги преследваха присъстващите напущат кампуса, демонстрира видео, снимано на събитието.

Според TPUSA, университетът е подхванал „ невиждани дейности, с цел да подкопае нашето събитие “, откакто предходни притежатели на билети са били предизвестени преди събитието, че местата им към този момент не са непокътнати и че ще би трябвало да резервират още веднъж.

„ Изземване на контрола върху разпределението на местата и системата за продажба на билети – в деня на събитието – в никакъв случай не се е случвало през доста години на образуване на кампуса “, ​​каза в изказване представителят на TPUSA Андрю Колвет. „ Тази внезапна смяна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР