Вавринка сложи преждевременно край на сезона сиСтан Вавринка се отказа

...
Вавринка сложи преждевременно край на сезона сиСтан Вавринка се отказа
Коментари Харесай

Вавринка сложи преждевременно край на сезона си

Вавринка постави прибързано завършек на сезона си
Стан Вавринка се отхвърли от тенис шампионата в Базел. Швейцарецът няма да има опция да играе пред лична аудитория, откакто получи контузия на гърба по време на подготовка в неделя с неговия съотечественик Роджър Федерер.

,,Нямах избор, в действителност. Не беше елементарно да взема това решение, само че то е най-хубавото от здравословна позиция “, показа разочарованият швейцарец. Трикратният притежател на шампионати от Големия шлем, който се намира на 68-а позиция в международната класация, разгласи, че няма да взе участие и в последния шампионат от сериите Мастърс 1000 в Париж, който стартира идната седмица.

33-годишният тенисист продължава да има проблеми с травми, откакто през последната година претърпя две интервенции на коляното. Той отпадна още в първия кръг на Мастърса в Шанхай от бъдещия финалист Борна Чорич, а преди този момент бе полуфиналист в Санкт Петербург.

Вавринка е повторен полуфиналист в Базел и в първи кръг трябваше да се изправи против финалиста от Москва Адриан Манарино. В конкуренцията сложени под номер 1 и 2 са локалният любимец Роджър Федерер и немският гений Александър Зверев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР