Въвлечени в полемика и заплашени от бойкот от страна на

...
Въвлечени в полемика и заплашени от бойкот от страна на
Коментари Харесай

Златните глобуси ще бъдат без публика и без телевизионно излъчване

Въвлечени в дискусия и застрашени от протест от страна на развлекателната промишленост, уредниците на церемонията за премиите " Златен глобус " взеха решение да запазят провеждането й в неделя, само че без аудитория и без лъчение по малкия екран, съобщи Франс прес.

Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, която е журито на тези награди, е цел от месеци на обвинявания в расизъм, сексизъм, тормоз и корупция.

Вечерта на връчването на " Златните глобуси " нормално слага началото на кинонаградите в Съединени американски щати и притегля каймака на холивудското общество. Но тази година звездите се отхвърлят да участват на събитието и телевизия Ен Би Си разгласи, че отхвърля да го излъчва.

Това няма да попречи на Асоциацията да действа все едно, че нищо не се е случило. Наградите ще се връчват в хотел Бевърли хилс и ще се изтъкне и филантропското дело на Асоциацията, която в последните 25 години е дарила над 50 милиона $ на разнообразни благотворителни организации, акцентират уредниците на церемонията в свое изказване. В него Асоциацията споделя, че аудитория няма да има поради епидемиологичната обстановка, по-специално разновидността " Омикрон ", предава Българска телеграфна агенция. 

Асоциацията на задграничната преса към този момент разгласи и промени, по-специално набиране на нови членове за по-добро показване на малцинствата в нея. Но критици настояват, че промените не са задоволителни. Том Круз върна трите си награди, а студията " Уорнър Брос ", " Нетфликс " и " Амазон " оповестиха, че няма да работят с нея, до момента в който не се създадат обилни промени. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР