Въвеждат обходен маршрут през село ОбретеникНа 14 юли /четвъртък/, от

...
Въвеждат обходен маршрут през село ОбретеникНа 14 юли /четвъртък/, от
Коментари Харесай

Спират движението по кръговото кръстовище на Бяла

Въвеждат обходен маршрут през село Обретеник

На 14 юли /четвъртък/, от 8:00 часа до 20:00 часа, се стопира придвижването по кръговото кръстовище на път I-5 Русе – Велико Търново в региона на град Бяла за преасфалтиране на сектора. За да се спазят всички софтуерни условия при полагането на износващия асфалт, е належащо да се ограничи прекосяването по кръстовището.

Обходният маршрут по направлението Русе – Велико Търново е по път I-5 Русе – Обретеник, път III-5402 Обретеник – Ценово, път II-54 Ценово – Бяла и продължение по път I-5 Бяла – Велико Търново, и назад.

Трафикът от Свищов за Попово ще минава по път II-54 Вардим – Караманово – Ценово, път III-5402 Ценово – Обретеник, път I-5 Обретеник – Борово, път III-5101 Борово – Пет кладенци, път II-51 Бяла – Попово, и назад.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация. На основните кръстовища екипи на „ Пътна полиция “ и сигналисти ще насочват водачите към обходните направления.

През кръговото кръстовище ще бъде позволено прекосяването на коли за спешна помощ, противопожарни коли рейсове на градския превоз и коли на жителите на кв. „ Гара Бяла “.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване в сектора.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР