Въвеждането на таван на цените на руския петрол ще се

...
Въвеждането на таван на цените на руския петрол ще се
Коментари Харесай

The Hill: САЩ и Европа ще претърпят историческо фиаско заради тавана на цените на руския петрол

Въвеждането на таван на цените на съветския нефт ще се окаже неуспех за Съединени американски щати и Европа, написа Питър Доран за The Hill.

„ Таванът на цената на съветския нефт има всички признаци на задаващо се историческо крушение. В момента на международния енергиен пазар на практика не е останал свободен нефт. Следователно има огромен риск след въвеждането на рестриктивните мерки, цените на петрола да скочат до небето “, цитира РИА Новости създателя на обявата.

Както акцентира Доран, още през лятото Съединени американски щати и техните съдружници са считали сходен ход за елегантно решение на казуса с намаляването на приходите на Русия, само че в този момент обстановката се е трансформирала в противоположната посока.

„ Таванът на цените от 60 $ за барел е преференциален за Русия, защото разноските за произвеждане на съветски нефт са сред 20 и 40 $ “, прибавя създателят на обявата.

Страните от Г-7, Европейски Съюз и Австралия вкарват горна граница от 60 $ за барел на съветския морски недопечен нефт от 5 декември. Ценовият таван се вкарва редом с началото в понеделник на ембаргото на Европейски Съюз върху закупуването на съветски недопечен нефт, превозен с танкери.

Президентът Владимир Путин, разяснявайки концепцията на Запада да ограничи цените на съветските енергийни запаси, съобщи, че Русия няма да доставя нищо в чужбина, в случай че това опонира на личните й ползи. Вицепремиерът Александър Новак на собствен ред уточни, че Москва няма да доставя нефт на страни, които са приели надлежно таван на цената, нито за 60 $ за барел, нито на каквато и да е друга цена.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР