Въвеждането на социално-пазарното стопанство ще реши всички проблеми за България,

...
Въвеждането на социално-пазарното стопанство ще реши всички проблеми за България,
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП „МИР“: Социално-пазарното стопанство е решението на всички проблеми за България

Въвеждането на социално-пазарното стопанство ще реши всички проблеми за България, тъй като ще имаме работеща стопанска система, мощна и обществена и индустриална страна. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев в обществения дебат по Българска национална телевизия.

" Трябва ни работеща стопанска система и това може да се реши единствено посредством въвеждането на социално-пазарното стопанство. Партия МИР предлага то да стане икономическа основа на българското общество, тъй като предлага по едно и също време два съществени правилото - на свободата и на справедливостта. Чрез правилото на свободата се дава от страната самодейност и опция на бизнеса да се развива и да осъществя своя капацитет. Чрез прогресивното данъчно облагане заслужено ще се разпределят събраните пари в бюджета за обучение, опазване на здравето и сигурност, които са трите стълба на държавността. Социално-пазарното стопанство е потвърден работещ немски модел, който е извел Германия от тежката рецесия след Втората международна война. Този модел се ползва още в Австрия, Швейцария, Естония и ги трансформира в мощни индустриални страни ”, съобщи още Симеон Славчев.

Той сподели, че Политическа партия МИР си слага две съществени цели - да спре подмяната и да направи същинската смяната в България.

" Едни хора откраднаха лозунга от справедливия цивилен антиправителствен митинг и си го присвоиха без позволението на протестиращите. Ние, от Политическа партия МИР, бяхме на митинга от първия ден, само че не се позволихме в никакъв случай да приказваме от името на всички протестиращи. " Мутри вън " значи всички физически, стопански и политически мутри на прехода, взели участие в ръководството на страната през последните 30 години, а не това, което следим като деяние на една избрана коалиция, която подмени справедливия цивилен митинг ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР в студиото на Българска национална телевизия.

" Някои от партиите на митинга се закичиха с тази брошка, че са притежател на смяната и излъгаха хората. А тъкмо те участваха в ръководството даже като съдружен сътрудник на ГЕРБ. Така наречената комисия на Мая Манолова в Народното събрание беше цялостен цирк. Политиката не би трябвало да е самоцел, тя е средство за решение на проблеми на българските жители. Вижте листите на другите партии и ще видите подмяната. Там има лица от управлениието на страната през последните 30 години, които участваха във всички процеси. Те в този момент се назовават партии на смяната, а в действителност са най-голямото статукво ", разяснява още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той съобщи, че е значимо да има работеща стопанска система и да се употребяват неповторимите естествени дадености на страната за развиването на туризма, селското стопанство, земеделието, превоза и инфраструктурата, защото все още всички вложители заобикалят България.

" Партия МИР предлага на всички национално виновни партии незабавно след изборите да създадем кръгла маса за разискване и обединяване към националните цели и цели на България в идващите 30-50 години. До момента подобен спор няма и ние от Политическа партия МИР ще създадем опит за политически и публичен консенсус за това по какъв начин и накъде да се развива България ", сподели още ръководителят на Политическа партия МИР.
 Симеон Славчев: Основен приоритет на Политическа партия „ МИР “ е работеща българска икономика * Симеон Славчев: Основен приоритет на Политическа партия „ МИР “ е работеща българска икономика*
Основен приоритет на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е работеща българска стопанска система. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симео...

Симеон Славчев съобщи, че демографският проблем може да бъде решен с работеща стопанска система, както и със основаването на Министерството на фамилията, чиято съществена цел е запазване на българския жанр и обичаи.

" Първата крачка да се оправим с корупцията е въвеждането на електронното държавно управление, за което бяха изхарчени една камара пари, само че без резултат. Аз мисля, че някогашният министър председател Бойко Борисов би трябвало да бъде измамен под наказателна отговорност поради бездействието си за електронното държавно управление ", разяснява още Симеон Славчев.

Председателят на Политическа партия МИР посочи, че е нужна смяна във външната политика на страната и цялостна съгласуваност сред трите най-важни субекта на външната ни политика - Народно заседание, президент и държавно управление. Той сподели, че националният интерес за Политическа партия МИР е добруването на българския народ посредством потреблението на пазарите на изток и присъединението на България към Евразийското икономическо пространство, което не е политически съюз и не пречи на участието ни в Европейския съюз.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборната акция за парламентарни избори 2021 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР