Въвеждането на ново разрешение, необходимо на гражданите на Обединеното кралство

...
Въвеждането на ново разрешение, необходимо на гражданите на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Точната дата, на която „визата“ от £6 за влизане в Европа влиза в сила за британски пътници

Въвеждането на ново позволение, належащо на жителите на Обединеното кралство за пътешестване до определени европейски страни, ще бъде отсрочено до 2025 година заради механически проблеми.

Европейската система за информация и позволение за пътувания (ETIAS), която ще коства към £7, ще сверява данните на пасажера с други системи на Европейски Съюз, с цел да увеличи сигурността. Това значи, че туристите, които не помнят да получат своя ETIAS, може да нямат задоволително време да си обезпечат подобен преди пътуването си.

Но непредвидени проблеми доведоха до отлагането му най-малко до пролетта на идната година. Междувременно се чака през есента на 2024 година да започва нова цифрова гранична система на Европейски Съюз, която изисква пръстови отпечатъци и сканиране на лица от английските пасажери. Съветът на Европейски Съюз съобщи: „ Новата пътна карта за даване на новата ИТ архитектура планува системата за влизане/излизане да бъде подготвен да влезе в употреба през есента на 2024 година и че ETIAS ще бъде подготвен да влезе в експл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР