Въвеждането на автоматизираната билетна система във Варна се бави, въпреки

...
Въвеждането на автоматизираната билетна система във Варна се бави, въпреки
Коментари Харесай

Бави се ​въвеждането на автоматизираната билетна система във Варна

Въвеждането на автоматизираната билетна система във Варна се бави, макар че планът „ Интегриран градски превоз " завърши преди две години. В момента новата система, чиято стойност надвишава 8 милиона лв., e въведена единствено по 6 линии на градския превоз. В три от тях - от тази седмица.

Варна

Пътниците не имат вяра, че системата скоро ще бъде въведена във всички градски рейсове, макар следващото заричане, че това ще стане през идващите 5 месеца.
Сигурно отново има усвоени пари и това нещо стои тук, може би, две години, минимум, и изгода няма. Хора съм чувала от чужбина пристигнали, че доста добре ги употребили. Ние даже не сме наясно, не сме осведомени.
Това, че не знаят по какъв начин работи новата система, тормози пасажерите и те не я употребяват, споделя един от кондукторите в градския превоз.
Ивана Стоянова - кондуктор: Никой не се ускорява за там, както видяхте сами! Всеки влезе и седна!
В рейсовете и тролеите, в които автоматите за билети към този момент работят, има консултанти, които изясняват на пасажерите по какъв начин да си купят билетче и по какъв начин да употребяват новите предплатени карти.
Калояна Шангова - съветник: Особено на по-младите им се коства много забавна самодейността, до момента в който по-възрастните не са доста съгласни, почтено казано, с това.
Очаква се системата да проработи във всички линии на градския превоз, откакто приключат огромните поправки в града и откакто Общинският съвет одобри новата транспортна и тарифна скица. Дата обаче не показва никой от общинската администрация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР