Въвежда се извънредна организация на движението в центъра на София

...
Въвежда се извънредна организация на движението в центъра на София
Коментари Харесай

Движението в центъра на София ще бъде затруднено от честване на 20 г. България в НАТО

Въвежда се изключителна организация на придвижването в центъра на София с честването на 20 години от участието на Република България в НАТО.

От 12 часа през днешния ден до привършване на събитието на 29 март 2024 година се не разрешават престоят и паркирането на транспортни средства на паркинга на пл. " Кн. Александър I ", а от 8 ч. - на пл. " Николай Гяуров " и на югизточната дъга на пл. " Св. Александър Невски ". Изключение се позволява единствено за колите на гостите, поканени на честването.

От 14 до 22 часа през днешния ден и от 7.00 ч. в петък до 2 часа на 30 март 2024 година може да бъде затворен за транспортни средства секторът на бул. " Цар Освободител " сред ул. " Г. С. Раковски " и пл. " Независимост ", само че единствено при нужда и по преценка на отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи.

От 14 ч. през днешния ден до привършване на събитието на в петък се позволяват престоят и паркирането на коли, пренасящи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

Столична дирекция на вътрешните работи обезпечава защита на честването. Ще има и постове за надзор и контролиране на придвижването на основни кръстовища.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР