Въведеният вечерен час в Старозагорска област няма да важи на

...
Въведеният вечерен час в Старозагорска област няма да важи на
Коментари Харесай

Без вечерен час за Великден в Старозагорска област

Въведеният вечерен час в Старозагорска област няма да важи на Великден, заяви регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова.
Вечерен час в цялата Старозагорска област Мерките се стягат, откакто цяло болнично поделение беше сложено под карантина
До момента не са установени основни нарушавания на спомагателната мярка, която бе наложена, с цел да се предотврати събирането на огромни групи хора в късните часове на деня.

Ограничението за излизане в региона е от 21 ч. до 5 ч. сутринта.
Първа нощ с вечерен час в Старозагорско: Мярката не мина без нарушавания Вечерният час не визира хората на „ първа линия “, работещите през нощта и нуждаещите се от здравна помощ
Изключение има единствено за медицинските служащи, служителите на реда, пожарникарите и работещите, само че против записка от работодателя им, че би трябвало да са на промяна таман по това време.

По самодейност на Старозагорския митрополит Киприан до края на изключителното състояние камбаните на всички православни храмове в Старозагорска епархия ще бият всяка вечер в 20 ч.
Изписаха оздравял от ковид пациент от Университетската болница в Стара Загора 61-годишният мъж от Казанлък е дал две негативни проби
“Миряните се приканват да останат по домовете си и да насочат поглед към Спасителя Христа с Господнята молитва „ Отче наш “ и молитвата за изцерение на болните, и поддръжка на нашите медици, държавното управление и воинството, и всички, които не пестят сили и средства в това мъчително време”, написа в послание от Старозагорския митрополит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР