Във вторник времето ще се задържи слънчево, с купеста облачност

...
Във вторник времето ще се задържи слънчево, с купеста облачност
Коментари Харесай

Времето утре - 17 август

Във вторник времето ще се задържи слънчево, с купеста облачност след обяд над планините в Западна България, където на изолирани места ще превали временен дъжд. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 34° и 39°, по Черноморието 26°-30°. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Боряна Маркова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

В сряда и четвъртък през страната ще премине леден атмосферен фронт. С насочване напразно от северозапад, който в Северозападна България краткотрайно ще се усили, ще нахлува студен въздух. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и в сряда тук-там в Западна и Централна, до вечерта и в Североизточна България, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки.
 Седмична прогноза за времето за 16-22 август Седмична прогноза за времето за 16-22 август
В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 27 и 38 градуса. Най-горещо се чака д...

В източните региони ще е към момента много топло и през по-голямата част от деня - слънчево. През нощта против четвъртък и в четвъртък превалявания, съпроводени с гръмотевици ще има в Източна и Южна България, а от северозапад облачността ще се раздира и понижава. С до сдържан вятър от север-северозапад, в източните региони - от североизток, температурите на всички места ще се намалят.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР