Във вторник вечер се проведе поредната капитанската битка в Игри

...
Във вторник вечер се проведе поредната капитанската битка в Игри
Коментари Харесай

Георги спечели капитанската битка в „Игри на волята: България“

Във вторник вечер се организира следващата капитанската борба в „ Игри на волята: България “ . В нея един против различен застанаха Георги от Прабългари, Добрин от Траки и Март от Славяни.

Битката беше за устойчивост. Играчите трябваше да стоят на стена, хванати за лостове , като на избран интервал от време по един лост от стената се махаше и правеше борбата още по-трудна. Най-корав се оказа Георги , който съумя да се задържи на стената 29 минути и 40 секунди . Победителят можеше да избере имунитет за себе си или масаж за цялото племе. Георги избра премията за племето, само че дали това няма да се окаже неточност в идните номинационни борби?
 NOVA
След напускането на Гичка, в този момент Юлиян от Прабългари насочва цялото си внимание и сила към Роберта . След като беше в основата за номинациите и изгонването на първите двама от племето, в този момент учителят има нова жертва. Юлиян не стопира да я укорява, че не е задоволително мощен състезател, също така разяснява и, че за първи път вижда жена да яде толкоз доста . „ Виждал съм хора със заплашителен вкус, само че тя просто не стопира да мели “, съобщи той.

Това не остана неусетно от останалите от племето и най-много от другата жена Венцислава, която усеща каква е тактиката на мъжете . Как ще се развият взаимоотношенията и ще жертват ли поредна жена, в случай че попаднат в номинации Прабългари, феновете ще видят в идващите епизоди.-->
 NOVA
В сряда следва първата за седмицата номинационна борба . Трите племена ще се изправят едно против друго в борба с няколко стадия. Загубилите ще би трябвало да излъчат номиниран. Дали няма да станем очевидци на първия бойкот в „ Игри на волята: България “ ? Дали всички войни ще дадат всичко от себе си или ще има такива, които преднамерено ще играят едва. Всичко това ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР