Във вторник сутринта ще бъде предимно слънчево, вятърът ще е

...
Във вторник сутринта ще бъде предимно слънчево, вятърът ще е
Коментари Харесай

Времето утре - 13 април

Във вторник сутринта ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще е слаб, с източна съставния елемент. Около и след обяд над Западна, а по-късно денем и през нощта против сряда и над Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще има условия за градушки и местни обилни количества на преваляванията. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните - сред 19° и 24°, по-ниски по морския бряг. В сряда ще бъде най-вече облачно. Валежи ще има на доста места, към този момент и в Източна България. Това заяви за Агенция „ Фокус “ Виктория Клещанова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е сдържан, краткотрайно мощен, с него ще нахлува леден въздух и температурите ще се намалят доста, оптималните ще са най-вече сред 10° и 15°. След обяд от северозапад преваляванията ще стопират, а облачността краткотрайно ще се раздира. В четвъртък ще е относително студено, прохладно, облачността ще е по-често забележителна. На места в Южна България ще има слаби валежи от дъжд, в планините над 1500 m - от сняг. Не е изключено слаб сняг да превали и на обособени места в Западния Предбалкан и високите полета в Западна България.
 Седмична прогноза за времето за 12-18 април Седмична прогноза за времето за 12-18 април
В понеделник над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Валежи не се чакат. Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР