Във вторник ще е слънчево и топло, след обяд на

...
Във вторник ще е слънчево и топло, след обяд на
Коментари Харесай

Августовските жеги се завръщат

Във вторник ще е слънчево и топло , след обяд тук-там в низините и горещо. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 30-35 градуса.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
 iStock/Getty Images
В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по билата сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 23 градуса, на 2000 м - към 16 градуса.-->
 iStock/Getty Images
В средата на седмицата ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове в низините - още веднъж горещо. В западната половина от страната ще е съвсем безшумно или със слаб източен вятър, в източната - вятърът ще е до сдържан, от североизток.
 iStock/Getty Images

Температурите ще се покачват и в четвъртък преобладаващите оптимални ще бъдат 32-37 градуса ; по-ниски, до 27-29 градуса, ще остават по Черноморието. В следобедните часове над източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР