Във вторник преди обяд все още над Южна България облачността

...
Във вторник преди обяд все още над Южна България облачността
Коментари Харесай

Времето: Облачно над Южна България, на места с валежи от дъжд

Във вторник преди обяд към момента над Южна България облачността ще е забележителна и на обособени места ще превалява слаб дъжд. Над Северна България облачността ще намалее до най-вече слънчево. В следобедните часове в южните региони преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад и ще се затопли. 

Минималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 0°. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 13° и 18°, в София - към 13°.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента на обособени места, основно в масивите от Южна България ще превалява слаб дъжд, над 1700 метра - слаб сняг. След обяд преваляванията на всички места ще спрат и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан, по билата и мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 8°, а на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и към момента на обособени места, основно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. В следобедните часове преваляванията ще спрат и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан вятър от южната четвърт. Максималните температури на въздуха ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:03 часа и залязва в 19:56 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 52 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР