Във вторник от запад облачността бързо ще се увеличи и

...
Във вторник от запад облачността бързо ще се увеличи и
Коментари Харесай

Времето утре - 2 ноември

Във вторник от запад облачността бързо ще се усили и тук-там от запад на изток ще превали дъжд; по-голяма е вероятността за по-съществени количества в обособени региони в Западна България, където дневните температури ще останат към 10°. В Дунавската низина вятърът краткотрайно ще се обърне от запад-северозапад. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Мартин Славчев.

Над Източна България преди обяд ще се задържи с ниска облачност, която след обяд за малко ще намалее; там ще се усили вятърът от югозапад и дневните температури ще доближат 16°-18°. През идващите дни с поток от юг-югозапад температурите ще се покачват, облачността ще се раздра. В четвъртък в Източна България и северно от планините югозападният вятър ще се усили и дневните температури в тези региони ще доближат 18°-23°. С ниска облачност или мъгли в нощните часове и преди обяд ще бъде в западната част на Дунавската низина и на Горнотракийската равнина и там оптималните температури ще остават по-ниски.
 Кога ще пристигна сиромашкото лято Кога ще пристигна " сиромашкото лято "
Само в планинските региони на югозападна България е слънчево време, само че още не сме в онази част на есенно-зимния сезон, в което да се зад...

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР