Във вторник около 21:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището

...
Във вторник около 21:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището
Коментари Харесай

Зловеща каскада във Варна: Товарен автомобил се преобърна след удар и помля три паркирани коли

Във вторник към 21:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Генерал Гурко» и ул. «Генерал Киселов», е зародил зрелищен случай. Водачът на «Форд» Е.Г. (21 г.), локален гражданин, по време на придвижване, не пропуща и блъска товарно «Пежо», който след удара се обръща на една страна и поврежда три паркирани автомобила.

``
реклама

Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (25 г.) получава контузни пострадвания и фрактура на прешлен. Мъжът е прегледан е и отхвърля да бъде приет в болница, няма заплаха за живота му. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

По-рано същшата вечер,  около 17:10 часа, на бул. «Народни будители», 26-годишният лидер на «Форд» Д.И., по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в електрически дирек. В резултат от случая е потърпевша 23-годишна пътничка от лекия автомобил, която е получила съществени вътрешни контузии и е подложена на интервенция. Има заплаха за живота на дамата. Водачът на МПС е получил контузни  наранявания. По случая има формирано досъдбно произвеждане.
Пак във вторник, към 20:45 часа, в гр. Аксаково, на ул. «Георги Петлешев» 18-годишен мъж – Д.В. от Варна, управлващ  «Фолксваген», по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на случая 43-годишната жена получава травма на дясна ръка, прегледана е и освободена без заплаха за живота. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР