Във вторник облачността ще се задържи предимно значителна, след обяд

...
Във вторник облачността ще се задържи предимно значителна, след обяд
Коментари Харесай

Времето: Облачно със следобедни валежи над Западна България

Във вторник облачността ще се задържи най-вече забележителна, след обяд над Западна България - купеста и купесто-дъждовна. На доста места там ще има краткотрайни превалявания, в планинските региони съпроводени с гръмотевици. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от изток-югоизток, ще бъде сдържан. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 22° и 27°, малко по-ниски по високите западни полета, в София – 20°. През нощта против сряда превалявания ще има и в Източна България. 

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд в масивите от Западна България - купеста и купесто-дъждовна. Там ще има превалявания от дъжд, тук-там съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите елементи краткотрайно мощен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, а на 2000 метра - към 10°. 

По Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР