Във вторник облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове

...
Във вторник облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове
Коментари Харесай

Капризите на Малък Сечко: Готви ли ни изненади времето днес

Във вторник облачността ще е най-вече забележителна. В утринните часове тук-там в Южна България видимостта ще е понижена. Преди обед в югоизточните региони ще продължи да превалява, а в следобедните часове на обособени места в страната ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 14°, в София - към 10°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. Главно по южното крайбрежие ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от сняг, под 1200 метра – от дъжд. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

В сряда ще се задържи най-вече облачно. Ще има слаби превалявания от дъжд, на повече места в Северна България, в планините и планинските региони над към 900-1000 м ще вали сняг, повече като количество в Централна Стара планина. Вятърът последователно ще отслабне до сдържан, ще бъде от север-северозапад.

В четвъртък облачността ще се раздра, вятърът ще отслабне още, в котловините на Югозападна България ще стихне и там минималните температури ще са до минус 3°, минус 4°; в останалата част от страната – сред минус 1° и 4°. Дневните едва ще се покачат и оптималните в четвъртък ще са сред 7° и 12°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР