Във вторник над страната облачността ще е разкъсана, на много

...
Във вторник над страната облачността ще е разкъсана, на много
Коментари Харесай

Времето: Слънцето ще се покаже, температурите до 20 градуса на места

Във вторник над страната облачността ще е раздрана, на доста места - до най-вече слънчево време. По-значителна ниска слоеста облачност или мъгла ще има над Югозападна България, само че още преди обяд ще се раздра и намалее. Ще духа слаб северозападен, в Източна България - североизточен вятър. Минималните температури ще са сред 5 и 10, градуса, а оптималните ще са най-вече сред 15 и 20 градуса. През нощта против сряда над югозападните и източните региони от страната облачността още веднъж ще се усилва и вплътнява.

Сутринта над масивите от Западна и Централна България ще има забележителна облачност, а върховете ще са в мъгла. Около обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, видимостта ще се усъвършенства и след обяд ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

Сутринта, основно по южното Черноморие, ще има ниска слоеста облачност или мъгла, само че бързо ще се раздра и намалее. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен, след обяд – североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 14-18 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:45 часа и залязва в 18:38 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 53 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР