Във вторник над Източна България през по-голямата част от деня

...
Във вторник над Източна България през по-голямата част от деня
Коментари Харесай

Времето утре - 2 март

Във вторник над Източна България през по-голямата част от деня вятърът ще е североизточен и облачността ще се задържи най-вече забележителна, съвсем без превалявания. Над Западна още сутринта вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и облачността ще стартира да понижава. Това заяви за Агенция " Фокус " Христо Христов, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Температурите ще са без основна смяна. През нощта против сряда в цялата страна вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили, облачността ще намалее до ясно време. На 3 март ще бъде слънчево, дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще са сред 10°-15°. До вечерта вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там в Източна България и по поречието на Дунав с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад и дневните температури още малко ще се покачат.
 Седмична прогноза за времето за 1-7 март Седмична прогноза за времето за 1-7 март
В понеделник, 1 март над цялата страна ще бъде облачно с валежи от дъжд. Минималните температури ще са сред -6 и 2 градуса, а ма...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР