Във вторник може да сте все още под въздействието на

...
Във вторник може да сте все още под въздействието на
Коментари Харесай

Пеперуди в стомаха за тези 3 зодии, друга жъне бизнес успехи

Във вторник може да сте към момента под въздействието на някои отрицателни страсти и прекарвания от предходните няколко дни. Това изключително важи случай, че сте имали мощен и противен спор, който е оставил някаква горчилка във вас.

Днес може да имате забавни и потребни за вас контакти с мъж, който живее или работи в друго обитаемо място.

Ваша другарка или родственик ще ангажира вниманието ви с нейните любовни паники или прекарвания.

Това ще бъде удобен ден за финансови каузи и задължения свързани с дете или младеж от фамилията ви.

Овен

Добро време за примиряване, обновяване на прекратени връзки и приятелски срещи. Вслушайте се в мнението на другите членове на фамилията и на родителите си.

Това ви оказва помощ да премахнете напрежението. За спортистите и треньорите това е доста резултатно време, изключително в случай че спортът е обвързван със скорост и риск.

Телец

Възприемате измененията в връзките си без необикновен екстаз и сте склонни да виждате света в неговите крайности. Любимият човек за вас е или добър или неприятен, верен или погрешен.

Макар представителите на този знак да имат положително възприятие за комизъм, през днешния ден те мъчно могат да одобряват смешки по собствен адрес и мъчително реагират на рецензията, изключително от страна на роднините.

Препоръчва се деен отдих и каране на ски.

Близнаци

Мнозина от вас са способни през днешния ден от пръв взор да дефинират могат ли да реализират реципрочност или не с избран човек, без да проучват аргументите за това.

Може да бъдете несговорчиви и настойчиво настояващи на своето. Не си коства през днешния ден да отивате на дълги пътешествия. Благоприятен е фамилният отдих.

Рак

Възможно е настроението ви да се мени бързо, да има пристъпи на меланхолия и самотност. Може да има скарвания с обичания човек, вследствие на което да се пандизите в себе си и да сте раздразнителни.

Раздразнените от вас могат да са придирчиви и да напердашат децата и колегата си. Препоръчва се спокойна отмора.

Не си коства да каните посетители, както и вие да ходите на посетители.

Лъв

Можете да покорите поклонника си със своя разум, прелест, живост на характера, хубост и полова прелест, която би стигнала за няколко души.

Не е изключено да поканите посетители на обед и да се изявите като прелестен хазаин. Предразположени сте към преносим метод на живот.

Спортните занимания ви оказват помощ да се избавите от негативните страсти и бързо да възстановите изгубената си сила.

Дева

Потръгва на дамите – те се намират под покровителството на рицарски настроените представители на мощния пол. Стъпка по стъпка разрешавате фамилните си проблеми и се изявявате като същински господари на ситуацията.

Ако сте възнамерявали пътешестване с настоятелен или търговски темперамент, навреме се погрижете за нужните документи, с цел да не си усложнявате работата.

Везни

Научете се да се радвате на това, което ви предлага живота. Днес е изцяло допустимо да посрещнете посетители. Можете да доставите доста приятни минути на околните си, организирайки фамилно празненство.

Голяма е опцията от благополучен случай, с помощта на която да се усъвършенства ситуацията ви.

Скорпион

Жените – Скорпиони са „ съдбовни “ дами, които през днешния ден могат да разрушат традицията и открития живот на мъжете. Понякога може да сте ексцентрични и елементарно да излизате отвън себе си.

Благоприятни са срещите с настоятелен хора в непринудена конюнктура.

Скорпионите, стремящи се към лукс, са склонни към излишества и несъразмерни разноски.

Стрелец

Днес може да пожелаете да останате положителни другари на тези, към които до неотдавна сте изпитвали най-необуздана пристрастеност и увлечение. Постарайте се да бъдете мъдри, умейте да замълчите, въпреки и да ви е мъчно, защото невнимателната дума може да има тежки последствия.

Днес се изявявате като родени спортисти, защото виждате в спорта продължение на дейната активност.

Козирог

В любовните взаимоотношения се ускорява сантименталната нотка и на драго сърце си спомняте за зараждането на вашата обич. Насочете напъните си към възобновяване на вътрешната си самостоятелност.

За вас е доста значим пълноценния сън. Постарайте се да си спомните сънищата незабавно след събуждането – в тях може да се таи разгадаването на вълнуващите ви въпроси.

Водолей

Изключително удобен за обич ден. Всичко е наред – можете да не се страхувате от уроки и от спречквания. В момента съюзът ви е изумително съразмерен.

Вие даже можете да отгатнете и разшифровате тайните намерения на своя нов фаворит. Ориентирате се прелестно в хората и можете да проникнете и в най-съкровените намерения на околните си.

Може да бъдете срещнати в кое и да е многолюдно място на министър председатели, конференции или презентации.

Риби

Настроени сте дефинитивно да се разделите с персоналните си проблеми от предишното и да поемете курс към по-добро бъдеще. В дейностите си мнозина се управляват, от високи подбуди в името на всеобщото богатство.

Вие сте буйни пътешественици и промяната на ситуацията е нужна за вашата кариера.

Препоръчва се да напуснете родината си и да работите в друга страна, с цел да постигнете триумф.

Източник: Dunavmost
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР