Във вторник британските депутати ще обсъждат и гласуват плановете на

...
Във вторник британските депутати ще обсъждат и гласуват плановете на
Коментари Харесай

Законодателите на Обединеното кралство ще гласуват законопроект, който забранява продажбата на тютюн, създава „първо поколение без дим“

Във вторник английските депутати ще разискват и гласоподават проектите на държавното управление да вкара забележителна възбрана за тютюнопушене, която има за цел да попречи на младежите да пушат.

Законопроектът, основна политика, оповестена от консервативния министър председател Риши Сунак предходната година, ще забрани продажбата на тютюневи произведения на всеки, роден след януари 1, 2009 година Той има поддръжката на опозиционната Лейбъристка партия и се чака да бъде признат. Но Сунак е изправен пред протест от по-либертариански настроени членове на неговата партия, които подлагаха на критика предложенията като „ неконсервативни “.

Властите споделят, че в случай че бъде признат, законопроектът ще сътвори „ първото потомство без тютюнев пушек “ във Англия.

Съгласно Закона за тютюна и цигарите, деца, навършили 15 тази година или по-малко, в никакъв случай няма да бъдат продавани законно тютюн. Законната възраст за продажба, на която хората в Англия могат да купуват цигари, ще бъде повишаван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР