Във вторник Apple Inc. разкри своя актуализиран iPad от 8-мо

...
Във вторник Apple Inc. разкри своя актуализиран iPad от 8-мо
Коментари Харесай

Apple представи обновените си и с нов дизайн iPad 8 и iPad Air ВИДЕО

Във вторник Apple Inc. разкри своя обновен iPad от 8-мо потомство на годишното си събитие през септември, когато софтуерният колос обичайно афишира нови си артикули.

iPad с A12 Bionic чип разполага с 10,2-инчов екран и с 40% по-бърз процесор. IPad ще се предлага в Съединени американски щати за Щатски долар 329 ($ 299 за студенти), като предварителните поръчки стартират от през днешния ден, а продуктът ще е разполагаем още този петък.

Apple също по този начин показа своя обновен и модифициран iPad Air с 10,9-инчов така наречен "дисплей на ретина ", който ще се предлага в голям брой цветове.

Главният изпълнителен шеф на Apple Тим Кук пък разгласи по време на виртуалното събитие във вторник, че компанията ще пусне най-новите си операционни системи на 16-и септември, оповестява bnr.bg

Кук означи, че iOS 14 за iPhone ще се предлага от сряда, както и iPadOS 14, tvOS 14 и watchOS 7. Той добави, че iOS 14 ще включва App Library, която ще разреши на потребителите да провеждат по-добре своите приложения.

Техническият колос също по този начин уточни, че всички негови нови устройства, показани на събитието, в това число Apple Watch Series 6 и iPad 8, ще се доставят с новите операционни системи.

Apple показа и Apple Watch Series 6, който ще се предлага в голям брой цветове, в това число синьо, златисто, графитено и алено.
Последната версия на смарт часовник включва инструмент, който мери кислорода в кръвта за 15 секунди, като употребява алена и инфрачервена светлина, с цел да се регистрира равнището на О2 на потребителя на неговата китка.

Базираният в Купертино колос акцентира, че новият Apple Watch идва с чип S6, който е с 20% по-бърз от предходната версия, както и с по-ярък екран.

Освен Series 6, Apple показа и по-евтина версия на смарт часовника, наречена Apple Watch SE, която употребява чипа S5. Цената на по-евтиния модел ще стартира от Щатски долар 279, до момента в който Series 6 ще стартира от Щатски долар 399. И двата модела могат да бъдат поръчани от през днешния ден и ще се появят в магазините в петък.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР