Във вторник, 7 юли, Джони Деп се яви в съдебната

...
Във вторник, 7 юли, Джони Деп се яви в съдебната
Коментари Харесай

Джони Деп: Опитвал съм всички наркотици на света

Във вторник, 7 юли, Джони Деп се яви в правосъдната зала , с цел да бъде изслушан като страна по делото, което води против английския таблоид The Sun за клюка и обвиняванията, че е ползвал принуждение на някогашната си брачна половинка Амбър Хърд.
 Джони Деп, The Sun, Амбър Хърд и делото за клюка против таблоида
Джони Деп пред съда: Амбър Хърд е страшилище

Кой е бил насилникът във връзката им

Че е бил насилникът във връзката артистът изрично отхвърля. Не отхвърли обаче друго - за дългия път, който е извървял ръка за ръка с опиатите.

57-годишния Деп не скри от съда и обществеността, че е почнал да се дрогира още на 14 , когато за пръв път е намерил успокоителните на майка си. А през годините е пробвал безусловно " всички опиати под слънцето ".
 Снимка 487260

Звездата от " Карибски пирати " призна, че постоянно се е дрогирал с писателя Хънтър Томпсън, както и с изпълнителя Мерилин Менсън. А през 1995 година с тогавашната му половинка Кейт Мос потрошили хотелска стая, до момента в който били в несвяст, и по-късно платили 10 хиляди $ за нанесените вреди.

" Не обичам да пазя алкохола, опиатите и насилието пред никого, само че истината е, че те постоянно са вършели работа при мен " , сподели Деп в правосъдна зала. Той не отхвърли, че е имало месеци, в които е давал по 30 хиляди $ за алено вино, само че разясни, че не е и изпивал цялото количество самичък.
 Снимка 419633

Голямата смяна за артиста идва след раздялата с Ванеса Паради. Тогава той първо се отдава на алкохола, с който желае да притъпи болката, а по-късно си дава обещанието да стане въздържател, което продължава да извършва и до през днешния ден. А индивидът, който му оказва помощ в тази сложна задача, е Елтън Джон, предава Daily Mail.

Именно на него Деп се хвали през 2012 година, че е съумял да издържи 100 дни без алкохол. Така съумява да изгони " чудовището ", както назовава своето алтер его, когато е пийнал. И доста добре осъзнава, че това безусловно му е избавило живота.
 Лили-Роуз Деп, голотата и има ли от какво да се тормози дъщерята на Джони Деп
Дъщерята на Джони Деп и голотата

Какво е научила от майка си Ванеса Паради

Джони Деп имат две деца - Джон и Лили-Роуз. А през съда артистът призна, че е дал на щерка си да опитва марихуана, когато е била на 13 години . Той назовава постъпката си " отговорно родителство ", тъй като е желал той да я запознае със неразрешените вещества, а не някой различен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР