Във вторник, 6 септември, времето ще е предимно слънчево и

...
Във вторник, 6 септември, времето ще е предимно слънчево и
Коментари Харесай

Разкъсана облачност с повече слънце във вторник

Във вторник, 6 септември, времето ще е най-вече слънчево и умерено. Температурите ще са сред 24 – 27 градуса, тук-там и до 29.

Сутринта на обособени места в котловините и равнините ще има ниска облачност или понижена видимост. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток.

За София прогнозата е за 24 градуса, а за Пловдив, където ще се проведат кулминационната точка на честванията за Деня на Съединението, температурите ще се повишат до 29 градуса.

Подходящи ще са изискванията в планините за туризъм, като се изключи следобедните часове над планинските региони в Западна и Югозападна България, където ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17 градуса, а на 2000 метра - към 10 градуса.

По Черноморието ще доминира слънчево време и въпреки към и след обяд да се следят краткотрайни нараствания на облачността, дъжд е малко евентуален. Ще продължи да духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 22 – 25 градуса, а температурата на морската вода е 25 – 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Какво ще е времето в идващите дни чуйте от Синоптичната комисия в прикачените аудио и видео файлове.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР