Във втората част на Домът на футбола ще ви срещнем

...
Във втората част на Домът на футбола ще ви срещнем
Коментари Харесай

Най-доброто от Домът на футбола

Във втората част на Домът на футбола ще ви срещнем с евроучастниците на България, както и Атанас Илиев и Илия Груев. Ролята на футзала и неговата известност също ще бъде част от тематиките.

Лудогорец срещна сложния тим на Динамо Загреб, като търсеше триумфа в хърватската столица, след незадоволително показване в Разград. 

Футболистът на Левски Уелтън описа своята история и методът, по който е стигнал дотук, преследвайки фантазията си да бъде футболист. Играчът показа своите компликации и благодари за поддръжката на своето семейство. 

Атанас Илиев също разкри какъв е животът в Италия в новия му тим Асколи, като даде своята равносметка. Нападателят не е удовлетворен от метода, по който са се развили мачовете и счита, че почитателите там не го харесват.

Една от тематиките бе и развиването на българския футзал, като Делян Койчев не счита, че е голям напредъкът, въпреки и да има ярък лъч в този момент. Той мисли, че няма пари в този спорт и задоволително тимове, което понижава конкуренцията.

Румен Минков и неговата книга " Българските голмайстори " също бе част от предаването, като самият създател разкри каква е мотивацията му да се заеме да напише подобен труд. Той работи от над 10 години, като показа, че главният аршин е броят вкарани голове, само че на елитно равнище.

Илия Груев, който носи екипа на Вердер Бремен, описа за успеха на неговия тим след необикновен поврат над Борусия Дортмунд. Той добави, че би се зарадвал доста, в случай че бъде извикан за мъжкия народен тим на България и това е неговата цел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР