Във втора номинационна битка за седмицата в “Игри на волята:

...
Във втора номинационна битка за седмицата в “Игри на волята:
Коментари Харесай

Безстрашните спечелиха отново знамето си в Игри на волята

Във втора номинационна борба за седмицата в “Игри на волята: България ” се впуснаха Безстрашни и Супергерои. Състезателите от двете племена минаха през трасе с голям брой трудности, с цел да съберат елементи от тотем, разпръснати по Арената. Играта изискваше отлична съгласуваност сред играчите, които вървяха през терена завързани един за различен.

Безстрашните потвърдиха, че могат да се обединят и да работят като един, с което завоюваха знамето си назад и резервираха племето си цяло. Супергероите започнаха с свръхестествен синхрон между тях, само че тяхната бройка се оказа минус с напредването на играта. Те се поддадоха на напрежението и изгубиха баланс в трудностите, като даже не доближиха до сглобяването на своя тотем. Супергероите предадоха плячкосаното знаме на своите съперници и станаха второто номинирано племе за тази седмица.

Предишната вечер водещата Ралица Паскалева приветства Непобедимите край огъня на племенния съвет. Червените дефинираха Генчо и Елица за родители на племето, в чиито взаимоотношения се коренят проблемите им. Елица разкри пред всички, че не намира позитивни качества в Генчо, който, от своя страна, открои нейната женска завист. В края на съвета най-вече номинационни гласове събраха Звезделина и Генчо, които още на следващия ден ще се изправят един против различен в борба за избавление.

След загубата на Супергероите, в Резиденцията започнаха заприказва за идния им съвет.

Виктория и Алекса единомислещо доближиха до извода, че Касим би трябвало да бъде номиниран непременно. Виктория осъзна, че няма да успее още веднъж да опази Цветан, в случай че не притегли Мани и Фейгин на своя страна.

Кого ще изпратят Супергероите в борба против Звезделина и Генчо? Ще съумеят ли Виктория и Алекса да опазят Цветан? Ще гласоподават ли всички за Касим? Кой ще се избави и кои трима ще се изправят един против различен в елиминационен конфликт? Двойна елиминация – на следващия ден вечер от 21:00 ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР