Във всяка връзка има лидер и последовател. Астролозите вярват, че

...
Във всяка връзка има лидер и последовател. Астролозите вярват, че
Коментари Харесай

Тези зодии харесват да доминират в любовта

Във всяка връзка има водач и почитател. Астролозите имат вяра, че тези позиции се дефинират от това под какви звезди е роден всеки човек. Сред тези, които имат лидерски качества, има признаци с най-изразени преобладаващи черти. Уви, любовните и другарски съюзи не всеки път са каквито ги желаеме. Кои са тези представители на зодиака, вижте в този момент:
Овен
Овните са привлекателни и самите те притеглят като магнит. Но този сексапил е излъган. В отговор на откровени усеща, подобен сътрудник ще употребява единствено своята звездна позиция. Ракът и Козирогът мъчно ще се съвместят с тях.
Лъв
Егоцентричен и обилен, секси и привлекателен. Кралят на животните в никакъв случай няма да пропусне шанса да бъде в центъра на вниманието. Във връзка той може да е гальовен и грижлив, само че въпреки всичко ще господства. Някои харесват такава позиция, само че не и Телец или Риби.
Скорпион
Безкомпромисен, даже по дреболиите. Той обръща внимание на половинката си единствено когато има потребност от нещо. Обича да нарушава непознатите проекти, не зачита непознатото време. Винаги ще би трябвало да се адаптирате към подобен сътрудник. Дева и Риби са най-неподвластни на тяхното поведение.
Водолей
Той не е кадърен на взаимни отстъпки и като цяло има потребност от дребни хора. По-добре му е да остане самичък. В композиция с " неуместни " за него ще е мъчно. Обича вниманието му да е извоювано и непокътнато. Най-много представители на зодия Везни и Козирог попадат под неговото проклинание, а след това страдат от това.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР