Във всяка от следващите версии има средно по 2-3 значими

...
Във всяка от следващите версии има средно по 2-3 значими
Коментари Харесай

От MIUI до HyperOS – Xiaomi показа как се е променяла нейната фирмена среда за изтеклите 13 години

Във всяка от идващите версии има приблизително по 2-3 значими нововъведения. Поне по този начин настояват самите разработчици.

Китайският софтуерен колос Xiaomi разгласява в своя YouTube канал триминутен видеоклип, в който споделя по какъв начин се е трансформирал фърмуерът на неговите смарт телефони от представянето на първата версия на MIUI през 2010 година до през днешния ден.

Видеото се концентрира не толкоз върху дизайна, колкото върху основните нововъведения във всяка версия (като се стартира с MIUI 6), като информация за новата HyperOS не е дадена и може би това ще стане в различен клип.

MIUI 6: съвременен плосък жанр на иконите и нови анимации. MIUI 7: „ голям “ размер на шрифта (в допълнение към „ огромния “ размер на шрифта) и детски режим. MIUI 8: персонализиране на цветовете, Quick Ball и повтаряне на приложения. MIUI 9: Mi Drop, разграничен екран и Mi Assistant (хранилище за приложения). MIUI 10: нов екран “ Скорошни “ (Recent app screen). MIUI 11: органайзер за задания, калкулатор с разнообразни стойности, минимализъм в интерфейса (очевидно и новата тъмна тема). MIUI 12: функционалност за ултра икономисване на батерията, „ супер тапети “ и нови функционалности в областта на осведомителната сигурност. MIUI 13: Подобрения на ядрото и странична лента с обичани приложения. MIUI 14: Големи папки, уиджети с модули, различаване на текст и тетъринг на устройство въз основата на екосистемата на компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР