Във всяка една партия има троянски коне. Във всяка една

...
Във всяка една партия има троянски коне. Във всяка една
Коментари Харесай

Костадинов: Във всяка партия има троянски коне. Нашата задача бе да наложим нов политически морал

" Във всяка една партия има троянски коне. Във всяка една политическа мощ има такива процеси. Задачата на „ Възраждане “ е била да наложим нов политически морал. “ Това разяснява в ефира на bTV водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, откакто бяха изключени общинските съветници от партията бяха изключени, тъй като са подкрепили избора за ръководител на СОС дружно с ГЕРБ.
Според него по този метод те са върнали модела „ ГЕРБ “ в столицата.

 

„ Тези хора би трябвало да изоставен Общинския съвет и Народното събрание, тъй като гласоподавателите от „ Възраждане “ не са дали своят вот нашите общински съветници да гласоподават дружно с ГЕРБ. Получава се по този начин, че изборът на гласоподавателите ни е сменен. Това е кражба на избор. Във всяка една партия обаче се инфилтрират троянски коне “, добави той.

По думите му по-добре е в столицата да се бяха провели нови избори.

  

„ Ако не бяха избрали ръководител в Столичния общински съвет, щеше да има нови избори, което щеше да е най-хубавото нещо за София. Говорим за кражба на избор, това е честен проблем “, съобщи водачът на „ Възраждане “.


Той разяснява и визитата на част от членове на партията в Русия.
„ Това беше конгрес, на който имаше над 40 страни, в това число представители на партията на Нелсън Мандела. А и спорове не се потушават с още повече война. Задачата ни е да градим мостове, а не да ги разрушавам “ сподели той във връзка, че са отишли на съвещание на партията на Путин.

 

Според него и да изключат пътувалите в Русия депутати на „ Възраждане “ от комисиите, нищо кой знае какво няма да последва.

 

„ Достъп до документите има всеки, а те просто ще блокират гласовете ни в комисии, което и в този момент вършат, разяснява Костадинов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР