Във всяка една от държавите - Турция, Сърбия и България,

...
Във всяка една от държавите - Турция, Сърбия и България,
Коментари Харесай

Жени с пилотни коли превозват мигранти, тарифата е 3000 евро на човек


Във всяка една от страните - Турция, Сърбия и България, има главен уредник за противозаконния трафик на мигранти. Основният уредник в България е построил стройна мрежа от хора. Под него има различен уредник на трафика, който поддържа връзка с отговорник за разкриване на водачи и отговорник за намиране тук-там за настаняване.

След като престоят избран интервал от време на територията на България, мигрантите биват водени до българо-сръбската граница. Там най-големият отговорник от българска страна се свързва с отговорник на сръбска земя и те биват поемани.

Това изясни представителят на основния прокурор Сийка Милева, която дружно с представители на Министерство на вътрешните работи даде информация за взаимната профилирана интервенция на прокуратурата и органите на Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на незаконната миграция.

Според скица заплащането става, откакто от сръбска страна уредникът удостовери, че са стигнали до Сърбия.

Тарифата, която се употребява и се заплаща за трафикирането на един мигрант, е сред 2000 и 3000 евро. Има и вип услуги, когато се трафикират в група по-малко на брой мигранти - по 5-6 индивида. Тогава сумата е до 10 000 евро.

Почти постоянно се употребяват пилотни коли, които в последно време се ръководят от дами, с цел да не се будят подозрения.

Държавата е получила поддръжка от Турция за общата битка с каналджийството.

В хода на интервенция „ Хавала “, която се организира през вчерашния ден, са тествани над 30 адреса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР