Във всяка добра връзка, вашият партньор е вашият най-голям фен

...
Във всяка добра връзка, вашият партньор е вашият най-голям фен
Коментари Харесай

Стефани спечели най-голямата награда в живота си, но мъжът й направи нещо, от което цялата мрежа избухна в смях

Във всяка добра връзка, вашият сътрудник е вашият максимален почитател и обожател на вашите житейски достижения. Съпругът Зак Стурино сподели на света какъв брой добре се вписва в тази роля, откакто брачната половинка му Стефани завоюва първият маратон, в който в миналото е взела участие. Той я поздрави с нещо по-добро от всеки златен орден.
" Стефани освен трябваше да се грижи за дома ни, само че и продължи да работи на цялостен работен ден, да се грижи за децата ни, а също и да завоюва спринта от пет километра през предишния уикенд ", споделя брачният партньор, който сега се възвръща от интервенция на коляното. " Аз съм толкоз горделив с нея и толкоз признателен ", споделя Зак.
" Аз тичам и се разхождам от към 10 години. Винаги съм се наслаждавал на това като на форма на упражнение, само че в никакъв случай не се занимавала професионално. Затова взех решение да се опитвам на маратона ", споделя Стефани.
" Зак постоянно е вярвал в мен и моите цели. Когато му споделих, че се вземам участие той доста се развълнува. След надпреварата отново показа, че е в действителност изумен, че съм първият човек, който пресече финалната линия ", прибавя тя.
Именно финалът обаче се оказа героичен. Не за друго, само че щом брачният партньор й видял фотографията от края на надпреварата той изпаднал в див смях от физиономията на жена му.

Това го въодушевило да отвори Фотошопа и да й покаже от какво съгласно него тя бяга. Зак вмъкна Стефани в борбата в Памплона, няколко типичен кино подиуми и друга занимателни ситуации.
След творенията им общите им фамилни другари попитали Стефани дали към този момент е заличила Зак от сватбените им фотоси.
" Мислеше си, че няма да оживея, по-късно, което направих. За благополучие тя има огромно възприятие за комизъм ", споделя Зак.
Но какво тъкмо е измайсторил той с жена си може да видите в jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР