Във всяка държава с претенция за демократичен ред отправените в

...
Във всяка държава с претенция за демократичен ред отправените в
Коментари Харесай

"Да, България" към Лозан Панов: Обжалвайте отказа за разследване

Във всяка страна с рекламация за либерален ред отправените в мафиотски жанр закани против ръководител на Върховния съд биха били обект на бързо, дейно или най-малко усърдно извършено следствие. В България нито против разхвърляните пред Висш съдебен съвет одрани агнешки глави не беше осъществена инспекция, нито по отношение на похищението на автомобила возещ ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов беше формирано досъдебно произвеждане. Всичко това единствено припомня на обществото какъв брой е нужна промяна на прокуратурата.

Това се споделя в позиция на партия " Движение Да България " във връзка отхвърли на военна прокуратура да стартира следствие на абсурда с разхлабените и изпаднали болтове на гумите от колата на НСО, возеща председатеиля на Върховен касационен съд Лозан Панов.

Фактът, че за случая беше известен персонално президентът на Република България, под чието ръководство е Националната работа за защита, направи реакцията на прокуратурата наложителна. Но методът, по който тя завърши обаче, за следващ път затвърди чувството, че

закононарушенията, които основният прокурор не желае да бъдат разкрити, не се проверяват

Както и че под неговото управление прокуратурата е деградирала до институция, която прикрива и пази причинителите на закононарушения, вместо да ги проверява и да им повдига обвинявания, се споделя още в позицията на " Да България ".

Постановлението на военния прокурор за отвод от формиране на това досъдебно произвеждане може да бъде обжалвано пред горестоящата прокуратура само от ръководителя на Върховен касационен съд.

Призоваваме господин Панов да апелира, тъй като жителите би трябвало да бъдат окуражени че има смисъл

да отстояват правата си по закон, молят от " Да, България " към Панов.

Призоваваме го, тъй като в противоположен случай персоналното му съмнение към институцията на прокуратурата би представлявало явен отрицателен сигнал към жителите, които така и така са обезверени от тази институция.

Призовават го, тъй като - в случай че не го направи, в очите на жителите би останало единствено посланието, отправено от прокуратурата. А то е, че последователите на концепцията за нейното реформиране нямат право на правораздаване, сех споделя в позицията на " Да България ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР