Във всички случаи трябва да се опита да се състави

...
Във всички случаи трябва да се опита да се състави
Коментари Харесай

Рашов: Във всички случаи трябва да се опита да се състави кабинет -

Във всички случаи би трябвало да се опита да се сформира кабинет, съобщи пред Нова телевизия някогашният вътрешен министър и лидер на листата на " Продължаваме промяната " в Перник Бойко Рашков.

Изказването му е във връзка последното социологическо изследване, съгласно което разликата сред ГЕРБ и Политическа партия се усилва. Рашков счита още, че в идващия парламент ще има несигурно болшинство, поради което ще се наложи ново съдружно ръководство.

Той позволи вероятността Политическа партия да платят цената за държанието на някои от досегашните си съдружни сътрудници.

Според него спешните моменти в последно време са спомогнали за избледняването на някои проблеми, с които властимащите са се занимавали съществено в двата служебни кабинета предходната година.

Рашков още веднъж акцентира, че са нужни съществени промени в Закона за КПКОНПИ.

„ Комисията би трябвало да се включи в антикорупционната активност. Досега, защото съставът й беше определен от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тя услужливо не извършваше инспекции по отношение на високопоставени лица ”, разяснява още някогашният вътрешен министър.

Той бе безапелационен, че в случай че Политическа партия успее да сформира държавно управление след изборите на 2 октомври, ще продължи работата си по това „ да се възвърне контролът върху всички структури на граничните пунктове ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР