Във всички случаи е по-добре, когато сме на един съвет,

...
Във всички случаи е по-добре, когато сме на един съвет,
Коментари Харесай

Борисов: С Ангела Меркел се прегърнахме да й дам кураж, дано състави правителство

Във всички случаи е по-добре, когато сме на един съвет, на една маса. Пак дублирам, доста по-добре е президента на Армения и президента на Азербайджан да седят дружно и да водят един добър разговор, в сравнение с армиите им да се блъскат. Това сподели Бойко Борисов пред публицисти в Брюксел. Премиерът е там за присъединяване в петата Среща на високо ниво по Източното партньорство на Европейския съюз.

" Аз съм оптимист за това, което се случва по време на нашето председателство, източното партньорство да продължи ", сподели още Борисов.

" Черно море е едно прелестно място. То може да стане място от което да минават газопроводи, може да има пристанище, може да има бизнес, има големи благоприятни условия ", добави министър председателят.

" Има опция да се образоват студенти. За мен е най-важно образованието, даваме опция най-много студенти да идват да се обучват в България ", сподели още Борисов.

На 11 декември имаме среща с Тереза Мей и министри от Англия. Надявам се да поддържаме едни положителни връзки, дано съм неприятен черноглед в тази ситуация, най-добре да си останат в Европейския съюз. Истински се надявам Мишел Барние да успее да си свърши работата.

С Ангела се прегърнахме да й дам кураж, нека сформира държавно управление, тъй като до момента в който Германия е блокирана, нищо не върви както би трябвало, сподели Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР