Във всички райони на София се извършват обработки на пътните

...
Във всички райони на София се извършват обработки на пътните
Коментари Харесай

104 снегорина работят на терен в София

Във всички региони на София се правят обработки на пътните платна посредством разпространяване на смеси срещу замръзване във връзка със снега, който вали в столицата, оповестиха от пресцентъра на Столичната община по информация към 10:00 часа.

На терен са 104 снегорини. Приоритетно се обработват със соли срещу замръзване пътните платна на улиците, по които се движи градският превоз и главните улици в кварталите. В регионите " Овча купел ", " Надежда ", " Панчарево ", " Подуяне ", " Витоша " и " Оборище " от улиците се избутва сняг. Извършва се и повторна обработка с пясък и избутване на снежна маса на пътищата в Природен парк " Витоша ".

От Столичната община припомнят на водачите да се придвижват със съобразена с пътната конюнктура скорост и да съблюдават отдалеченост. Управителите на етажна благосъстоятелност и на търговски обекти имат задължението да почистят от снега прилежащите към постройките тротоари. 

От началото на снеговалежа преди дни в столицата се вършат обработки със смеси против замръзване. С преимущество са трасетата, по които се движи градският превоз, главните улици в кварталите, както и Южната дъга на Околовръстен път и стръмните сектори и общинските пътища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР