Във всички политически сили има възгласи за подкрепа, дори в

...
Във всички политически сили има възгласи за подкрепа, дори в
Коментари Харесай

Голям шанс кабинетът Габровски да получи подкрепа, гласуването ще е тайно

Във всички политически сили има възгласи за поддръжка, даже в Политическа партия и Демократична България

Кабинетът на проф. Николай Габровски ще се подложи на скрито гласоподаване. Това анонсира преди малко депутатът от ГЕРБ-СДС Бранимир Балачев, представен от вестник Труд. Флагман.бг още в събота писа, че се разисква тази опция, а претендентът за министър председател ще е поливалентен специалист.

Много е евентуално при скрито гласоподаване кабинетът да получи поддръжка, защото във всички партии, част от 48-ото Народно заседание има гласове за избор на държавно управление в границите на този парламент. Включително и в Демократична България и " Продължаваме промяната ". 

Ключов въпреки всичко ще е съставът на кабинета. Очаква се да няма блестящо изразени политически фрагменти, а на първо място специалисти, вид " Габровски ", който може да се окаже същинско попадение за българската политика.

" Започваме диалози по напълно различен метод. Ще се опитаме този  възел  на българската политика, който го имаме сега,  не да го разсичаме, а да го разплетем.  Надявам се да стане ", сподели проф. Габровски пред публицисти през днешния ден.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР