Във вселената на DC има много очарователни супергерои, но има

...
Във вселената на DC има много очарователни супергерои, но има
Коментари Харесай

Аквамен – крал на Атлантида започва по CN

Във вселената на DC има доста очарователни супергерои, само че има единствено един всесилен господ на океаните и моретата - Аквамен. Зрителите може би го познават от игралните филми на Warner Brothers. Сега, основателите ни канят да проследим ориста на Аквамен в нова анимация.

 

Това е мини-поредица от три 45-минутни епизода, продуцирани от Джеймс Уан, който също ще режисира и продуцира идното игрално продължение на кино лентата. В анимационната мини-поредица, която ще се излъчи по Cartoon Network, основният воин е провъзгласен за легален крал на Атлантида.

 

Тъй като е отгледан на Земята като човек, неговите човешки привички удивяват жителите на подводния свят. Те са скептични към новия държател и Аквамен взема решение да потвърди, че е подобаващ за високата позиция. Още първоначално, той прави кралска неточност и би трябвало да се изправи на двубой. Всеки епизод е част от неговото пътешестване към себепознанието и разбирането на света на Атлантида. Eпизодите ще се излъчват три следващи недели от 10.25ч. по Cartoon Network.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР