Във всеки спорт феновете обичат да спорят кой е най-великият.

...
Във всеки спорт феновете обичат да спорят кой е най-великият.
Коментари Харесай

Как Линдзи Вон ядоса феновете на Новак Джокович

Във всеки спорт почитателите обичат да спорят кой е най-великият. И във футбола, и в баскетбола, и в тениса даже се спори кой е най-хубавият за всички времена.
 Новак Джокович и признанията му за Карлос Алкарас, Роджър Федерер и Рафаел Надал
Звярът, който Алкарас разсънва в Джокович

Смята ли сърбинът скоро да се пенсионира

И множеството хора имат явен любимец. Линдзи Вон да вземем за пример счита, че Роджър Федерер е най-хубавият за всички времена в тениса, а това мнение ѝ навлече отрицателни реакции от почитатели на. 

Преди няколко дни Вон показа видео в профила си в Instagram, в което виждаме по какъв начин кара ски в компанията на Роджър Федерер. Под поста скиорката написа, че от много време е желала да покара ски с тенисиста, само че чак в този момент ѝ се е отдала тази опция.

" Възхищавам се на Роджър като спортист, човеколюбец и необикновен първенец от толкоз доста години ", написа още Линдзи Вон. Тя счита, че е неизбежно човек, на който се възхищаваш, в даден миг да не те разочарова, само че не подобен е казусът с Роджър Федерер. 

" Роджър е въплъщение на същински състезател и първенец във всеки смисъл на думата. " Линдзи Вон написа още, че без значение какво показва статистиката - за нея той е най-великият за всички времена. " Защото не става въпрос за статистиките, а за въздействието, което си оказал върху мен, а аз съм единствено една от милиони. "
 Six Kings Slam в Саудитска Арабия - тенис шампионатът, на който ще играят Новак Джокович, Рафа Надал и Карлос Алкарас
Когато Саудитска Арабия притегли най-хубавите в тениса

Джокович, Надал, Алкарас, Медведев, Синер и Руне ще мерят сили на Six Kings Slam

Твърдението на Вон, че Роджър Федерер е най-хубавият в тениса обаче ядоса почитателите на Новак Джокович, пише Yahoo Sport Australia. В мненията доста хора обръщат внимание на обстоятелството, че точно сърбинът е спечелил все още най-вече трофеи от шампионати от Големия шлем, което го прави и най-велик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР