Във всеки областен град у нас ще бъде обособена поне

...
Във всеки областен град у нас ще бъде обособена поне
Коментари Харесай

Областните градове с поне една болница без пациенти с коронавирус

Във всеки регионален град у нас ще бъде обособена най-малко една болница напълно за пациенти с и най-малко една за пациенти без Коронавирус. Това е наредил здравният министър на регионалните шефове, които до края на седмицата би трябвало да дадат отговор кои са определените лечебни заведения, съобщи Българска национална телевизия. Стъпката се постанова, защото преминахме границата от 600 инфектирани на 100 хиляди души.
" Изпратено е писмо на регионалните щабове, които да проведат съвещание на регионалните си щабове и да дадат отговор коя болница на територията на тяхната област да стана пациенти с Коронавирус и тя да обезпечава задоволителен брой профили, тъй че да се подсигурява налично, дейно лекуване на пациенти с Коронавирус и коя да е чиста, която също да обезпечи задоволителен брой профили в региона, с цел да подсигурява налично качествено и дейно опазване на здравето ", съобщи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
 Министър Ангелов: Лекарства има, не се презапасявайте Министър Ангелов: Лекарства има, не се презапасявайте
Във всички аптеки в София има антибиотици и нискомолекулярни хепарини, заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов. Той даде импр...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР