Във всеки месец има опасни дни, единственият въпрос е колко

...
Във всеки месец има опасни дни, единственият въпрос е колко
Коментари Харесай

Само два опасни дни през септември

Във всеки месец има рискови дни, единственият въпрос е какъв брой са те. През септември 2022 година ще има единствено два негативни дни и астролозите приказваха в детайли какво ще се случи по това време и по какъв начин можете да се спасите от проблемите.

Тези дати в действителност могат да бъдат рискови, непредсказуеми, отрицателни. Астролозите настоятелно ви поучават да сте по-внимателни към детайлите и да не забравяте за предпазливостта през двата септемврийски дни:

10 септември – Меркурий става назадничав

Докато Меркурий се движи в противоположна посока, ще ни чакат разнообразни проблеми в региона на работата, бизнеса и финансите. В това положение ще остане до 2 октомври, само че би трябвало да се обърне особено внимание на деня на самия преход. На 10 септември е по-добре да бъдете извънредно деликатни с парите.

Планетата дава отговор и за осведомителните потоци, тъй че в такива интервали ще има доста злословия и клюки. По-добре е да се доверявате единствено на обстоятелствата, като проверявате всяка дума, чута от непознати. Също по този начин на 10 септември е по-добре да не пътувате. По това време пътуванията могат да бъдат прекратени по разнообразни аргументи.

На 10 септември ще се случи още едно отрицателно събитие. В същия ден Луната ще стане цялостна в знака Риби. Това е доста неподходяща обстановка, която поражда вътрешен дисонанс у всички. В този ден ще бъде доста мъчно да се работи, мъчно е да се реализира компромис с други хора и като цяло е доста мъчно да се живее заради неприятни прекарвания и ненужни мисли.

26 септември – Меркурий в съвпад с Венера

Вторият рисков ден ще премине под егидата на рисковия аспект сред Меркурий и Венера. Когато тези две планети се " свържат ", т.е. се намират от една и съща страна на Земята, това води до огромни неприятности безусловно във всички сфери на живота.

На 26 всички най-вероятно ще загубим предпочитание да работим, да се развиваме и да вършим нещо по дома си. Мнозина ще бъдат изпълнени с мързел, незаинтересованост, депресивни мисли. Това е доста сложен ден, в който човек не би трябвало да се поддава на отчаяние, в противоположен случай можете да разрушите живота си за доста дълъг интервал от време.

Източник: Една.бг
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР