Във всеки елемент превъзхождахме Левски, справихме се добре в този

...
Във всеки елемент превъзхождахме Левски, справихме се добре в този
Коментари Харесай

Иван Петков: Превъзхождахме Левски във всички елементи

" Във всеки детайл превъзхождахме Левски, справихме се добре в този мач. Направихме по-трудни нещата в някои моменти поради две-три неточности в офанзива и индивидуален блок, другояче всичко си беше ок. Не е съдбовно “. Това съобщи наставникът на Марица Пловдив Иван Петков след вчерашния триумф на неговия отбор с 3:0 гейма над Левски в първата среща сред двата отбора от финалите в НВЛ-жени.

" Нормално е да не е леко, упованията за нашия тим са огромни. Противникът няма какво да губи, играе освободено. В края на сезона много мачове, пътувания, много проблеми ни се събраха, само че на финала е значимо да победиш. В Шампионската лига упованията ни се оправдаха, изиграхме мачове, в които хвърлихме доста страсти, много предпочитание, подготовка. Иначе в шампионата шампионската купа ни е цел, тимът се оправя добре. Стараем се да играем добър волейбол, в края на сезона постоянно е тежко и блясъкът малко се губи от напрежението и страстите ", разяснява още експертът.

След вчерашния триумф Марица се нуждае от единствено още една победа, с цел да победи с шампионската купа на България за четвърта поредна година. Вторият мач от финалите е в неделя, 25 март, от 18:30 ч. в столичната зала „ Сиконко “.

" Мачът в София би трябвало да го изиграем с главите си. Да осъществим дилемите, които имаме, дано по-добрият да победи. Надявам се това да сме ние. Очакванията са едно, действителността е друго ", добави още Петков. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР